Spring naar inhoud

Call for works (Nederlands) 2010

Oproep aan alle creatievelingen die zich geïnfecteerd weten door het Virus van de Vrije Lyriek!

Wij nodigen u graag uit om deel te nemen aan de derde editie van het KLEBNIKOV CARNAVAL.

U kan vanaf nu tot  het einde van Carnaval (3-5 september 2010) :

 • objecten (teksten, beeldend werk, muziekopnames, documenten allerlei,…) opsturen of bezorgen aan dit adres:
  KLEBNIKOV CARNAVAL
  Smidsestraat 31
  B-3010 Kessel-Lo
  België
 • digitale bestanden met ev. uitvoerings- of presentatierichtlijnen bezorgen via mail naar dirk_at_vilt.net (voor grotere bestanden stuurt u best eerst een mailtje waarna ik u een ftp-adres bezorg zodat u het kan uploaden
 • tijdens het deelnemersfestival in levende lijve uw Ding komen doen (voordracht, performance, theater, mime, dans, muziek,…). Mail naar dirk_at_vilt.net of bel naar Dirk Vekemans op 0476 494818  voor info of  om u in te schrijven.
 • als vrijwillige werkmens meehelpen aan de organisatie van het Carnaval (opbouw/afbraak – kinderanimatie – permanentie op standjes – promotie -…)
 • met uw organisatie een infostandje  houden (vrije creativiteitsbeoefening – socio-culturele actie – literair genootschap -…). Zelfde contactgegevens.

>>> Bevestig tijdig uw deelname. Mensen – groepen die tijdig hun deelname bevestigen,  krijgen extra publiciteit omdat we ze kunnen vermelden op onze affiche’s, flyers en aankondigingen.

Het KLEBNIKOV CARNAVAL is het unieke participatieve festival van de Vrije Lyriek, georganiseerd door Grapes of Art, De Bereklauw en ViLT in het Centrum van het Gekende Universum, het onovertroffen Kessel-Lo.

Dit deelnemersfestival is een feest van de ongebonden en ongedwongen creativiteit en vindt voor de derde maal plaats zonder enige vorm van sponsoring of subsidiëring. Het gebeuren wordt uitsluitend gedragen door de vrijwillige inzet van de deelnemers en organisatoren. Jaarlijks kan u zo gedurende normaal 8, nu wegens omstandigheden drie dagen, geheel gratis genieten van poetische voordrachten, muziek, theater, spoken word, een hybriede tentoonstelling met beeld, grafiek, vispo, fotografie, installaties en video, kinderanimatie, jolijt en vertier.

>> Vrijdagavond 3 september wordt er voornamelijk muziek gemaakt.

>> Zaterdag en zondag vinden er onafgebroken voordrachten plaats vanaf 13u tot de voorraad strekt (op zaterdag tot middernacht – op zondag tot ong 20u00.

>> Zaterdag en zondag werken we ook met gereserveerde uren voor gasten die we zelf geïnviteerd hebben, daarbuiten kan en mag iedereen deelnemen op de manier die zij of hij verkiest. De tijdstippen en duur van deze optredens van spontane particpanten wordt op de moment zelf geregeld, naar gelang het aanwezige aanbod.

>> Voor deelnemers is er wat drank en eten voorzien, graag een seintje als je wenst te overnachten, dan reserveren we een slaapplaats.

Alles gaat door dit jaar in het Smidsehof, Smidsestraat 31, 3010 Kessel-Lo.

Weest welgekomen, gij herauten van de Vrije Lyriek!

Advertenties
4 reacties
 1. Is er nog plaats voor 4 schilderijen (2 canvas, 1 op plastiek, 1 op deurpaneel ikeakast) met bijhorende gedichten ?
  (Nomade/Out of my mind/Ange Noir/Oblivion)=werkjes
  en 4 gedichten.

  Laat iets weten, en of het goed is dat ik ze woe of do-morgen breng ?

  Groetjes en bedankt.
  Cath.
  (kameraad vd Gosse).

 2. Tja, we doen echt ons best om blijven te verbergen hoe geweldig wij wel zijn, maar het is onbegonnen werk. Winnen is aan ons niet besteed, maar het deelnemen willen we graag met u delen.

 3. Yep, smijt maar binnen. Ik zal u dadelijk op de exposantenlijst zetten, zie.
  Dirk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: