Spring naar inhoud

KC 2010

GRATIS TOEGANG


DATA:
van 3 september t.e.m. 5 september 2010

UREN:
Vrijdag 3/09: 18 00 – 00:00
Zaterdag 4/09: 12 :00 -00:00
Zondag 5/09: 12:00 – 20:00

LOCATIE:
Smidsehof, Smidsestraat 31, Kessel-Lo

FACEBOOK EVENT:
coming soon

WAT IS HET KLEBNIKOV CARNAVAL :

Het KLEBNIKOV CARNAVAL 2010 is  de derde editie van een uniek initiatief.

Het is een internationaal, zelfbedruipend en volledig gratis deelnemersfestival voor en door het lyrische in ieder van ons. Zonder sponsoring of subsidies slagen de organisatoren er toch in om een keure aan notoire namen uit gans de wereld van de vrije kunsten te overtuigen om zonder vergoeding deel te nemen aan dit unieke festival.

Het is op zich een literair gebeuren, met dit jaar voordrachten en performances van auteurs als Peter Holvoet-Hanssen, Lucas Husgen,  Han van der Vegt, Didi de Paris, Antoine Boute en vele anderen

Maar er is ook muziek, video  en een expositie met inzendingen vanuit alle hoeken van de wereld. Ook daar vallen er klinkende namen. Maar daar gaat het niet om.

Elke bezoeker kan zich immers  spontaan manifesteren voor het publiek, iedereen mag deelnemen op haar of zijn manier. Iets  wat tijdens de vorige editie ook meermaals gebeurd is. Het is een festival dat gedragen wordt door haar eigen publiek, in het verlengde van de florissante internetcultuur.

Het KLEBNIKOV CARNAVAL maakt geen onderscheid tussen hoge of lage cultuur, het heeft enkel oog voor de nood aan creatieve expressie. Geen voorgeprogrammeerde consumptie van cultuur, maar échte participatiecultuur.

Zo wordt Kessel-Lo het werkterrein van een project dat wil bewijzen dat mensen samen lyriek in de meest uiteenlopende verschijningsvormen kunnen brengen, zonder dat in de bonte mengelmoes die daaruit ontstaat, de persoonlijke rijkdom van de creatieve expressie aan  kleurpigmenten moet prijsgeven.

HetKLEBNIKOV CARNAVAL 2010 houdt  dit jaar lyrisch huis in het Smidsehof, een ruime,  tot gemeenschapshuis gerestaureerde hoeve in hartje Kessel-Lo, op wandelafstand van Station Leuven.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Verder van hier:

Advertenties
Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: